cOmeL-cOmeL sAyA n!e!!

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU


salam 1 blogger..hai korang..nmpak kn banner kt ats tu..maksudnya sara join segmen abg ben lg..sblom ni pn sara pernah msk yg kritik blog ni..kali ni sara join lg sb sara nk perbaiki ap yg ptt..hehehe..
kritik ok..:) nk join picit cini ..
ok bubye!

7 comments:

miszatie said...

hye ,,xde pe nak kritik sgt...dah ok :)

(: gebangkembang :) said...

ok nice tapi snow tu rasanya tak perlu kot :)


http://miszatie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

mA!sAra said...

tq korang..:)

Nor Shazana said...

byk widget boleh memberatkan blog.. asenye yg widget tak diperlukan mcm snow tu tak perlu kot..


http://shahimarzone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz said...

kritik : lagu dan snow memberatkan blog

puji : susunatur simple dan kemas

dah folo n sila kritik blog aku balik
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nuur_mutiara said...

berat sikit blog awak ni,lambat nk loading~ widget kena kurangkan(^_^)v



http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Centerkan header, buat satu sidebar, dan buat scrollbar untuk bloglist tu. Panjang lak aihhh. =P

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html