cOmeL-cOmeL sAyA n!e!!

Monday, 6 June 2011

JOM JOIN LINK EXCHANGE BERGAMBAR DISINI



hai korang..aq ni asyk join segmen je..t aq cita story ok!!heheheh..
kali ni aq join segmen ni plak..hensem tk tuan punya blog..kalo hensem tekan sini ...hehehhe..join ar ye..



syarat dy:
  1. Buat tajuk entri: JOM JOIN LINK EXCHANGE BERGAMBAR FAHMI DI SINI
  2. Letak banner aku kat atas ni di entri korang dan linkkan ke entri ni.
  3. Letak gambar korang di bawah banner aku tu, tak kisahlah gambar apa pun janji sopan.
  4. Buat entri sikit, mengapa korang nak join segmen ni?...
  5. Lastly, hantar link entri korang tu di ruangan komen entri ni.
Segmen ni tak dew tarikh tutup..bila-bila masa korang boleh join...
apa-apa pun janji kita hepi (~_^)v

ok..no 1,2 dh..skrg 3..pic aq..hehhehe..malu ceq..tgk ni 


hahahha..dn no 4 plak..nk join sb nk cri sahabat baru dn tuk tmbhkn follower saya yg msh skit..ye ar kn msh baru...hehehhe..:) 
ok selesai semua..bye korang..nk join tekan sini..
happy blogger..

4 comments:

Muhammad Khairul Fahmi said...

thanks sudi join =)

mA!sAra said...

wc..no hal..heheheh..:)

syaimz said...

nice! from Segmen Khairul Fahmi!

hebat lah!

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/jom-join-link-exchange-bergambar-fahmi.html

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

misscha said...

hi......

salam perkenalan....misscha follow blog u tau.....

jemput singgah n follow too...sudi x?

http://misscha-cecite.blogspot.com/