cOmeL-cOmeL sAyA n!e!!

Sunday, 26 June 2011

dirimu milikku...part 2

kenapa dgn aku ni?? masih terngiang-ngiang di telinga ku,..."dont leave me alone"
aaaarrrhhh..sudah lah Elesya Maisara dy dh ad kekasih hati yang dy amat sayang..aku hanya wanita yang bertubuh besar...sedih rasa hati ini mnanggung perit..
keesokan hari....
sara!! panggil Zaid dgn nada yg kasar..
aku memandangnya..Apa kes kau ni dtg2 nk marah je?? marah aku. Ohh..kau mrh ea..hei kau uat ap kt hana??
tengking Zaid. apa yang aku buat kt dy?? sejak dy dgn kau aku tk pernah tegur dy skali pn!! ni tiba2 tuduh aku apasal?? marah aku..hei! kau dgr sini perempuan!! kai jgn masuk cmpur urusan hidup aku..pndai la aku handle..dn kallo kau sukakn aku pn..ingt ok!! aku tk kn suka kau!! tengking Zaid..bayangkn time tu semua org tgk.aku sendiri je. aku sebak sgt dan memulakan bicara ku..thanks zaid buat aku mcm ni aku ingt kau kwn aku tp kau sama je dgn yg lain..thanks ats hadiah birthday aku yang kau beri..airmata yang aku simpan mngalir jua..kau tk minta pn aku boleh pergi la!! bodoh!! aku melangkah pergi..arah aku hanya satu aku akan keluar sekolah hari ini jgak..
-
-
-
-
-
-
bersambung.....
nntikan ok..ad ke owg bce..hehehhe..tk kesah pn just nk share je dn nk jgak owg kritik cerpen sara tu..
nma dan tempat tk ad kena mengena antara hidup dn mati..:)

3 comments:

..cik gugu.. said...

sis bc ;)

mA!sAra said...

tq sis..:) hee..~~

purple world said...
This comment has been removed by a blog administrator.