cOmeL-cOmeL sAyA n!e!!

Saturday, 25 June 2011

" Bang , jom g jalan jalan "


salam semua!! hai korang..heheh..join ni plak..segmen " Bang , jom g jalan jalan " ..nk g mna plak ni..ok2 tk pi mna2 just nk blogwalking ja..tgk blog yg len.. k bye!!

18 comments:

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Shuk_ArChie said...

hey... jom jadi rakan blog saya? saya follow u & u follow me... tiada PAKSAAN.. cuma perkenalan kedua2 blogger baru (^_^)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

Metz bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

Fakhrul Izzat bin Ahmad Shukri said...

saya join segmen abg Ben jugak ! hehe..kindly visit mine at http://fakhrulizzat.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd blog pkcik beng.. Kalau sudi, jmput melawat ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap..
=)

mA!sAra said...

tq..jgn singgah je taw..follow me to n i follow u back..love korang!!

Azzah said...

salam,singgah bw n follow awak tengah malam minggu

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

hanyzham hadny said...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

.fariza. said...

singgah sini.
teruskan usaha tuk lebih maju~

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!